Tre græske feriedestinationer du bør opleve

grækenland

Tre græske feriedestinationer du bør opleve

Dette indhold er sponsoreret

Grækenland er et fantastisk land at være turist i som dansker. Det solrige land sydøst for Cypern har meget at byde på. Både historisk og kulturelt, men også for dem der ønsker en ferie med maksimal afslapning ved hotellets pool eller nærvedliggende strand. Der er bestemt mange gode grunde til at overveje at booke rejser til Grækenland. Vi giver dig her tre bud på områder, som du bør overveje at besøge.

Kreta

Kreta er en af de mest populære turistdestinationer overhoved for danskere og andre skandinavere. Dette er ikke nogen tilfældighed, hvor den store popularitet i høj grad skyldes den diversitet i oplevelser og landskab, som du kan komme ud for på Kreta. Her finder du nemlig både flere små hyggelige turistbyer langs kysten med gode strande og hyggelige promenader, mens du også har alle muligheder for at feste løs i den moderne og pulserende storby Heraklion. På Kreta finder du ligeledes en skøn natur, hvor mulige oplevelser for dig der ikke bare ønsker at ligge stille, kan være en vandretur i den verdenskendte kløft Samaria eller et besøg til den lyserøde strand Elafonissi. Nær Heraklion kan du ligeledes få en kulturel og historisk oplevelse i Knossos, hvor du kan lære mere om de gamle græske sagn og guder.

Athen

Athen er en by der er kendt for lidt af hvert. Gennem årtusinde har byen været i utallige krige mod deres naboer og fjender, ligesom at byen anses for at være demokratiets fødested. Ikke nok med dette, er Athen en by som er kendt for sine gamle templer og historiske monumenter til ære for de græske guder – og nå ja, så er Athen også fødestedet for de første olympiader. Ud over Athens store historiske betydning, er byen i dag en pulserende storby med meget liv og larm i gaderne, hvilket også tiltrækker det yngre publikum. Athen er med andre ord en by med meget at byde på, uanset om du er til fest, afslapning eller fordybelse i historien.

Santorini

Den lille græske ferieø Santorini er en lille perle beliggende i de græske Kyklader. I calderaen ud for øen ligger en aktiv vulkan og slumrer, hvor mange turister sejler en tur ud forbi for enten at bestige den mindre vulkan eller for at bade i de varme og svovlholdige kilder varmet op af vulkanen. Faktisk er hele øen en del af en endnu større vulkan, hvor hele øen er det tilbageværende krater fra et kæmpe udbrud for flere tusinde år siden. Et udbrud som ifølge flere lokale betød undergangen for det sagnomspundne Atlantis, som flere mener stammer netop herfra. Ud over vulkanen er Santorini også kendt for sin skønne udsigt og hvide marmorsagtige bygninger, hvilket lokker især mange brudepar til den mindre ø.

 

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern

nakkesmerter

Smerter i nakken?

Nakkemobiliseringstræningsprogram og sektionsbevægelse – Hvad kan du gøre for for