Limassol

limassol

Limassol

Limassol ligger på Cyperns sydkyst i Akrotiribugten. Byen huserer omkring 235.000 indbyggere, og gør den hermed til landets næststørste by på øen.
Limassol ligger ca. 40 minutters kørsel fra den internationale lufthavn Larnaca.

I byen finder du masser af ting at tage dig til. Feriebyen byder på alt lige fra strandture, sightseeing, mange forskellige restauranter og spisemuligheder, til shopping og meget mere.
Skal du ud på shoppingture, er der områderne som Agiou Andreou Street, Makarios Avenue, men også Anexartisias Street er et hammer godt sted for jer der vil ud og se på butikker og souvenirs. Og ikke mindst lidt koldt og godt til ganen.

Der er mange hoteller i området, og de fleste ligger lige ned til stranden.

Restauranter i Limassol

Limassol har et enormt udvalg når vi snakker om spisesteder, restauranter, barer og caféer. Du kan finde alt fra ultra lokalt mad, til mere europæisk, men også international mad.
Der er mange gode steder at spise i Limassol, men husk nu at få smagt deres egen lokale Cypriotiske vin.

Natteliv i Limassol

Er du typen der gerne vil på bar, eller diskotek om aftenen, er der rig mulighed for dette i Limassol. Byen har mange barer, natklubber og diskoteker. Du skal ikke gå glip af nattelivet omkring den gamle bydel ved markedspladsen.

Aktiviteter og seværdigheder i Limassol

Er du i Limassol, skal du helt klart besøge den “gamle bydel” som byder på masser af historier og fortællinger. Hyggelige gader og slottet som idag er lavet om til et museum.

Meget kort fra Limassol ligger Cyperns største vandland/vandpark Fasouri Watermarina, med over 20 vandrutchebaner og masser af pools til at plaske i og få timerne til at gå.

Inde i byen er der også mulighed for de helt mindste børn at tage et smut i Zoologisk have med mor og far.

Vil du have strukket benene, kan vi anbefale dig at tage på en vandretur i Trods bjergene, som ligger lige ved byen. I bjergene finder man også beboelse og muligheder for at få noget at spise.

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern

nakkesmerter

Smerter i nakken?

Nakkemobiliseringstræningsprogram og sektionsbevægelse – Hvad kan du gøre for for