Ayia Napa

ayia napa

Ayia Napa

Ayia Napa er en populært turist og feriedestination for mange turister. Her er både plads til skæg og ballade, men også til ren afslapning for familien.

I øens mes populære ferieby, finder du også et stort udvalg af shopping og spise muligheder. Der er flere supermarkeder, hvor du kan foretage dine indkøb, souvenir butikker, tøjbutikker og mange flere. Men husk dog at det jo er en turist destination, så priserne i Ayia Napa er også oftest derefter.

Strande i Ayia Napa

Du finder flotte og rene strande i Ayia Napa. Man siger at Ayia Napa er nogle af de bedste og allermest børnevenlige. Blandt andet Nissi Beach byder på virkelig lækkert og klar vand, og masser af muligheder for at nyde en kold øl, eller noget at spise.
Langs strandene bland andet Glyki Nero, Grecian Bay og flere steder er der også muligheder for aktiviteter på vandet, som fx. jet ski, vandcykler og meget mere.

Natteliv i Ayia Napa

Byen er delt lidt op i forskellige områder, ihvertfalde i forhold til dags og natteliv. Er du til en rolig ferie bør du kigge efter et sted nær havnen, her hører du ikke anden end blot bølgerne.

På Klostertorvet er der er stort udvalg af diskoteker, klubber, og barer som stort set altid holder åbent. Stort set al natteliv foregår i dette område.

Spisesteder i Ayia Napa

I Ayia Napa er der et pænt udvalg af restauranter og spisesteder, som både serverer cypriotisk men også international mad som vi kender det.

Ankomst til Ayia Napa

Når turen går til Ayia Napa ankommer du med sikkerhed i Larnaca lufthavnen. Herfra kan du eventuelt leje en bil, og køre selv til destinationen. Men der er også rig mulighed for at nuppe en taxi. Afstanden er på små 35km og tager ikke ret lang tid. Mange rejseselskaber tilbyder også transfer til Ayia Napa når du lander i Larnaca.

 

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern

nakkesmerter

Smerter i nakken?

Nakkemobiliseringstræningsprogram og sektionsbevægelse – Hvad kan du gøre for for