Fig Tree Bay (Protaras)

fig tree bay

Fig Tree Bay (Protaras)

Fig Tree Bay er et strand område i feriestedet Protaras. Fig Tree Bay ligger ca. 10km fra Ayia Napa, og ca. 50km fra Larnaca lufthavnen. Fig Tree Bay ligger på den østlige del af sydkysten. I 2011 udnævnte TripAdvisor Fig Tree Bay for at være den tredje bedste strand i Europa, og i 2019 ifølge “Big 7 Travel” skulle Fig Tree Bay være den tredje bedste strand i hele verden.

Fig Tree Bay har omtrent små 500 indbyggere, men området byder stadig på indkøbsmuligheder, som supermarkeder, bagere og andre souvenirs og merchandise butikker. Byen egner sig for dem der gerne vil slappe af, og bare nyde roen, freden og den gode udsigt, heriblandt rigtig god og foretrukket af mange børnefamilier.
Stedet har fået sit navn grundet de mange figentræer det står hele vejen tæt ved kysten.

Fig Tree Bay stranden

På den 500m lange sandstrand er der rig mulighed for at få en plads i solen. Du kan leje solsenge og parasoller for få penge. Det er muligt at parkere rimelig tæt på stranden, hvis ikke du lige befinder dig i gåafstand. Stranden har fået tildelt det Blå flag, så du kan uden problemer bade i det klare vand.
Der er også mulighed for vandsportsaktiviteter, som bådudlejning, cykelbåde, vandscooter og meget mere.

Restauranter og spisesteder i Fig Tree Bay

Byen har mange spisemuligheder, hvis du er typen der rigtig holder ferie, og ikke selv gider at lave maden. Du kan finde alt lige fra pizzaria til restauranter, og endda en McDonalds. Er du til en godnat drink, eller to, så er der også mulighed for at nyde nattelivet. Er du “nattelivs” typen, så anbefaler vi at tage et smut forbi den nærliggen by Ayia Napa, som er helt fænomenal, og helt sikkert et sted du skal tage hen, hvis du skal skeje lidt ud.

Hvad kan du lave i Fig Tree Bay?

Der er et par ting du kan give dig til i Fig Tree Bay. Du kan tage på stranden og nyde en is, eller pizza dig selv, eller hele familien. Strandene er meget børnevenlige.
Udover stranden kan i tage i byens nok største attraktion, Ocean Aquarium.
Når i har set hvad Fig Tree Bay har at byde på, anbefaler vi at i tager et smut forbi nabobyen Ayia Napa, som har rigtig mange ting at byde på.

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern

nakkesmerter

Smerter i nakken?

Nakkemobiliseringstræningsprogram og sektionsbevægelse – Hvad kan du gøre for for