Hvorfor skal du tage en lommekniv med på ferie?

lommekniv

Hvorfor skal du tage en lommekniv med på ferie?

Cypern er en fantastisk ø at holde ferie på. Vejret er dejligt, menneskerne er søde, og der er massere af gode muligheder for en god udendørs ferie for dig, som gerne vil opleve autentisk natur rundt omkring i hele verden. 

Her kan en lommekniv så hjælpe dig på din udendørs ferie, hvis man for eksempel er lystfisker, jæger eller bare helt vild med livet udendørs. Læs med her og find ud af, hvorfor du skal tage til Cypern, og hvorfor du skal tage en lommekniv med dig på din næste ferie.

Hvorfor skal du tage til Cypern?

Cypern er en skøn overset græsk tyrkisk ferieø, som ligger i den østlige del af middelhavet. Øen har ikke langt til fastlandet, og den er opdelt af en grænse, som skiller den sydlige og den nordlige del af øen. Den sydlige del ejer Grækenland, og den nordlige del ejer Tyrkiet. Grænserne er dog nemme at komme hen over, så det betyder ikke noget for dig som besøgende. 

Det er dog værd at huske, når du selv skal begive sig over grænserne på din udendørs ferie. Det kan også være relevant at orientere sig, om du er på den græske eller tyrkiske side af øen, da forskellige love gælder, når du er på den ene eller den anden side af øen. 

En stor del af det, Cypern kan tilbyde dig er lystfiskeri. Cypern har nogle fantastiske fisk i Middelhavet, som virkelig er værd at forsøge at fange. Deres smag kan slet ikke måle sig med de opdrættede fisk, og du vil helt sikkert elske at have fanget fisken selv. Her kan det så virkelig være nyttigt at have en lommekniv med på turen.

Hvilken lommekniv skal jeg tage med så?

Der findes rigtig mange variationer af lommeknive, og en lommekniv er god at vælge efter dens formål. 

Den mest kendte slags lommeknive er en victorinox swiss army og victorinox classic. Disse schweizerknive er utrolig gode at have i hånden, og de rummer alle de nødvendige stykker værktøj, en god foldekniv skal rumme. Hvis du er interesseret i at fange fisk på Cypern eller allerede er lystfisker, er en lommekniv et kæmpe must til din tur. 

I lommekniven skal der selvfølgelig være en kniv, som du kan bruge til at skære diverse ting over – blandt andet selve fisken, når den er fanget. Derudover skal der gerne være en tang i lommekniven, så du kan fjerne krogen fra fiskens mund. Dette er især gældende, hvis du har svært ved at fjerne krogen med fingrene, eller hvis krogen sidder rigtig godt fat i fisken. 

Dernæst skal din lommekniv indeholde en saks, så du kan klippe fiskelinen over, når du har fanget din fisk. Til slut skal din lommekniv gerne indeholde en dåseåbner, så du kan åbne dåsemad i løbet af din tur. Især hvis du skal bo på en båd omkring Cypern og ikke har planer om at tage ind til fastlandet for at købe frisk mad mere end nødvendigt. 

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern

nakkesmerter

Smerter i nakken?

Nakkemobiliseringstræningsprogram og sektionsbevægelse – Hvad kan du gøre for for