Hvilken håndbagekuffert skal du tage med til Cypern?

Hvilken håndbagekuffert skal du tage med til Cypern?

Med en beliggenhed inden for Europas grænser er flyafstanden til Cypern ikke overvældende. Og skal du blot på en solferie, er det måske mere end rigeligt at tage en håndbagagekuffert med? Her kan du have 10 kilo, hvilket for mange er nok til både sommertøj, toiletsager (i begrænsede milliliter mængder!) kamera og bøger. Alternativt kan du tjekke en større taske ind også. 

Hvilken kuffert skal du gå efter inden afgang? Drømmeudgaven har selvfølgelig at gøre med:

  • Dit budget
  • Din rejsestil (skal det være business eller afslappet).
  • Fordeling – skal der være rum inde i tasken? 

Hård eller blød?

Den største forskel på de forskellige mærker er nok, hvorvidt de er lavet i en blød eller hård udgave. Er kufferten af stof, så vil den være blød og lidt mere sart over for slag og strabadser. Til gengæld ser den hyggeligere ud, og du kan stoppe den fuldstændigt, da siderne giver efter. Vælger du omvendt en kuffert med hårde plastsider, så får du en meget robust kuffert, hvor siderne ikke kan bøjes. Til gengæld ser den mere ”glat ud”, og slidmærker samt ridser ses tydeligere. 

Kodelås eller bare simpel lynlås

Vil du sikre dig, at andre mennesker ikke bare kan gå i dine sager, så er en kuffert med kodelås måske den bedste håndbagage kuffert for dig. Har du en lås, så kan du selv indstille en kode. Det kan være alt fra din fødselsdato til dit postnummer eller måske blot en talrække, som du har ekstra flair for at huske. Flere kufferter har indbyggede låse, hvor du vælger og låser en kode. Herefter skal du – og andre – altid indtaste koden for, at kufferten åbner sig.

Den helt store fordel her er sikkerhed, men fordelen ved den simple lynlåsmodel er enkeltheden. Her kan du åbne og lukke din kuffert på farten, som du vil uden at skulle åbne for låsen. 

Farverig eller afdæmpet?

Vi kender alle følelsen af at forveksle vores kuffert med andres. Det kan være i kabinen, ved rullebåndet eller bare i lufthavnen på en café. Derfor foretrækker nogle en meget farverig kuffert, som skiller sig ud fra mængden. Skal du til Cypern på badeferie, så kan du altid vælge en kuffert med blomstermotiv, et bredt farvespekter eller sjove mønstre. Nogle foretrækker dog også en simpel hvid, grå eller sort model, som blender i og holder stilen. 

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern

nakkesmerter

Smerter i nakken?

Nakkemobiliseringstræningsprogram og sektionsbevægelse – Hvad kan du gøre for for