Babyalarm og andre praktiske ting til baby til rejsen

babyalarm

Babyalarm og andre praktiske ting til baby til rejsen

Skal du på ferie, og har du en lille guldklump, der også skal med? Men er du ikke helt sikker på, om du har husket det hele? Eller vil du gerne have tips til, hvad der er godt at have med? Så læs med her, hvor vi giver dig lidt praktiske tips til rejsen.

Det er dejligt at rejse. Men det er ikke altid lige helt nemt, når der også er en lille baby med på slæb. Med få praktiske ting kan det dog gøres nemmere.

  1. Slynge eller vikleÉn ting er, at det er rart at have en babyjogger med, der kan klappes sammen. Men det er også helt fantastisk at have en slynge eller vikle ved hånden. For det gør det meget nemmere at have den lille med rundt i mange situationer. Det kan være i bus, på en oplevelse eller andet, hvor I skal bevæge jer rundt. Samtidig er det også meget mere afslappende for den lille at mærke din krop og bryst frem for at ligge i en vogn.Fordi det bindes så godt om kroppen, vil det heller ikke føles særligt belastende for dig. Vægten bliver godt fordelt – og så fylder vikler ikke meget i bagagen.
    1. BabyalarmNår du skal ud og rejse på ferie, er det en god idé at have en god babyalarm med i kufferten på din rejse. Den er praktisk derhjemme, men den er også meget praktisk på ferien. Med den kan du putte dit barn og sidde ude på terrassen eller stille barnevognen i et roligt hjørne, mens du bader i poolen.Det er en ting, der ikke fylder meget. Men den er meget rar at have med, da det giver lidt mere frihed i forhold til den lille, når han eller hun sover.Har du ikke en? Du kan læse meget mere om, hvilken babyalarm som alttilbarnet.dk anbefaler.

      På alttilbarnet.dk finder du også alle de steder, hvor du kan få fat i gratis babypakker, tigerspring, voksipose guide, og mange andre ting til forældre, som venter sig, eller har fået baby. Måske du finder ud af, at der er noget, du har glemt?

      1. Børnebøger på KindleKan den lille godt lide at få læst bøger højt? Men vil du gerne være fri for at skulle slæbe samtlige bøger med? Så kan du overveje at få dem over på en Kindle. Her kan du have et væld af børnebøger på. Det gør det meget nemmere at komme afsted uden en kuffert, der vejer alt for meget.I samme omgang kan du overveje at tage en bluetooth højttaler med til at spille beroligende musik, når den lille skal sove. Det kan være rart, når der skal soves i lidt uvante omgivelser. Musik har en utroligt afslappende effekt på børn. Den vil også kunne bruges til at læse lydbøger op med, hvis du har fundet nogle gode af slagsen i forbindelse med din søgen efter bøger til Kindle.Vi håber, du får en god ferie!
Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern

nakkesmerter

Smerter i nakken?

Nakkemobiliseringstræningsprogram og sektionsbevægelse – Hvad kan du gøre for for